Как осъденият убиец Данело Кавалканте е избягал от затвора, според източници. Той все още се укрива.

...
Окръг Честър, Пенсилвания — Данело Кавалканте, укриващият се осъден убиец, избяга
Коментари Харесай

Окръг Честър, Пенсилвания — Данело Кавалканте, укриващият се осъден убиец, избяга от затвора в окръг Честър миналата седмица, като се изкачи на покрива, казаха множество източници пред CBS News Philadelphia във вторник нощ.

Той избяга на 31 август около 8:30 ч.

Длъжностните лица останаха мълчаливи за това как Кавалканте избухна.

Какво трябва да знаете за Данело Кавалканте , хронология на бягството от затвора и още

Кавалканте е бил засичан многократно, откакто е избягал. Последното наблюдение се случи в понеделник вечерта, когато той беше забелязан от камера за наблюдение в Лонгууд Гардънс, Пенсилвания, северозападно от Уилмингтън, Делавър, според подполковник Джордж Бивенс от щатската полиция на Пенсилвания.

Снимките показват, че Кавалканте е придобил чанта през рамо, както и суичър с качулка.

Квартали и гористи райони са пълни с щатски, местни и федерални служители в южния окръг Честър, които се опитват да проследят Кавалканте.

Длъжностни лица молят членовете на обществеността да проверят камерите за наблюдение на дома им и да видят дали са забелязали Кавалканте.

Предлага се награда от $10 000 за всяка информация, водеща до залавянето му.< /p>

Полицията продължава да призовава хората да бъдат изключително внимателни и да смята Кавалканте за изключително опасен.

Жителите в района са били нащрек след бягството.

„Просто е уморително. Изтощително е. И просто нервите ви са на ръба и просто премисляте всичко“, каза Джо-Ан Шайли, която живее в района, където органите на реда издирват Кавалканте.

Междувременно властите излъчиха съобщение от майка му, призоваващо го да се предаде. Кавалканте е бразилски гражданин, владеещ португалски и испански. Кавалканте също говори малко английски, казаха властите. Майка му, която е в Бразилия, е записала съобщението за него на португалски.

И Kennett Consolidated School District ще бъде затворен за втори пореден ден в сряда, тъй като издирването му продължава, съобщава CBS News Philadelphia.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР